Heinä- ja elokuussa minileirejä 4-7-vuotiaille

Lastensirkustyöpaja

PiiPoon sirkus- ja merirosvo-teemaisilla leirillä taiteillaan yhdessä ja opitaan leiriläisten juttuja!

Heinä- ja elokuun päivän mittaiset minileirit on suunnattu 4-7-vuotiaille lapsille. Minileireillä taiteillaan, leikitään ja pidetään hauskaa yhdessä. Päivien aikana nautitaan myös lounas ja välipala sekä ulkoillaan.

Leiripäivän kesto kello 10-15. Leirin hinta 39 € / lapsi (sis. lounaan ja välipalan). Leirit toteutuetaan tietenkin PiiPoon kulttuurikeskuksessa Lempäälän Ideaparkissa.


MERIROSVO -monitaiteinen leiri
Ahoi merirosvot ja -rosvottaret! Tarunhohtoinen seikkailupäivä teatterin, sirkuksen ja kuvataiteen parissa kaikille pikku piraateille. Monitaiteisella leirillä harjoitellaan teatterimiekkailua, askarrellaan aarrekarttoja ja muuta merirosvollista rekvisiittaa. Päivän lopuksi nähtävään leiriesitykseen harjoitellaan myös sirkustaitoja. Leirin ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Kirsi Karvonen.

Minileirit 6-7-vuotiaille:

to 13.7. Merirosvo -monitaiteinen minileiri 4-5-vuotiaille

pe 14.7 Merirosvo -monitaiteinen minileiri 6-7-vuotiaille

TEMPPU-sirkusleiri
Sirkusminileirillä tutuksi tulevat erilaiset jongleerausvälineet sekä nuora ja trapetsi. Leiripäivän aikana sirkustellaan, leikitään ja valmistetaan yhdessä pieni sirkusesitys. Vietä kiva päivä sirkuksen maailmassa! Leirin ohjaajana toimii sirkusohjaaja Saija Lahtinen.

ke 19.7. Temppu-sirkusminileiri  4-5-vuotiaille
to 20.7. Temppu-sirkusminileiri 6-7-vuotiaille 
ke 2.8. Temppu-sirkusminileiri 4-5-vuotiaille 

to 3.8. Temppu-sirkusminileiri 6-7-vuotiaille

____________________________________________________________

ILMOITTAUDU minileireille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen piipoo(at)kulttuuripiipoo.fi. Leiripaikka vahvistetaan paluuviestillä.  HUOM! Osa leirieistä on jo täynnä!

Muista mainita viestissä seuraavat tiedot:
*Lapsen nimi
*Syntymäaika
*Allergiat, erityisruokavaliot, sairaudet, lääkitys tai erityisen tuen tarve
*Huoltajan nimi
*Huoltajan puhelinnumero
*Osoite

Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen leiripäivää. Voit kysyä vapaita paikkoja leireille myös ilmoittaumisen päätyttyä PiiPoon aukioloaikoina asiakapalvelumme numerosta puh. 0400 513 277.

Ilmoittautuminen on sitova. Leiriin liittyvä lasku voidaan perua ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.