60+ Kuvataideryhmän Oodi elämälle -näyttely 18.11.2019-15.1.2020

Lempäälän 60+ kuvataideryhmän Oodi elämälle -näyttelyn avajaisia vietetään Lempäälän pääkirjastolla maanantaina 18.11.2019 klo 14.
Näyttelyn avaa Lempäälän kunnan yhteisökoordinaattori Talvikki Torppa ja mukana avajaisissa myös taiteilijat.


Näyttely on nähtävillä pääkirjastolla 18.11.2019-15.1.2020.

Lempäälän kirjastolla järjestettävä Oodi elämälle -näyttely pureutuu abstraktin taiteen ja väriilottelun keinoin tunnelmiin elämästä ja sen eri vaiheista. Teokset ovat Lempäälän 60+ Kulttuurikalenteriin kuuluvan kuvataideryhmän tekemiä. Jokainen ryhmäläinen on toteuttanut tilkkutäkkimäiseen teokseen kaksi maalausta ja ne nivoutuvat yhdeksi yhteiseksi kokonaisuudeksi saman teeman äärellä. Teema on ryhmän yhdessä valitsema ja se käsittelee elämää eri näkökulmista. Löydätkö teoksista sinfoniaa, surua tai hiljaisuutta? Värähtelevätkö värit iloa tai saavatko teokset miettimään hienoja hetkiä?

Kulttuurikeskus PiiPoon 60+ kuvataideryhmä kokoontuu viikottain Ideaparkissa sijaitsevissa Kulttuurikeskus PiiPoon tiloissa. Toimintaa järjestetään yhteistyössä Lempäälän kunnan kanssa ja se on käynnistynyt vuonna 2014. Tänä syksynä ryhmän ohjaajana on toiminut taidekasvattaja Jenni Perttu. Syksyn aikana ryhmä on inspiroitunut taiteen historian eri suuntauksista sekä nykytaiteen ilmiöistä ja niitä on sovellettu rohkeasti eri tekniikoihin.