Näyttelyt

MIELIHUVITUS-NÄYTTELY KUTSUU SEIKKAILUUN 

Mielihuvitus-näyttelyn avajaistunnelmiaKulttuurikeskus PiiPoossa avautuu lauantaina 24. marraskuuta lasten asiantuntijaryhmä Väriläiskän ideoima ja toiminnallinen Mielihuvitus-näyttely.  

”Pohdimme Väriläiskä-työpajoissa lasten kanssa sitä, miltä mielikuvitus voisi näyttää. Lähdimme ideoimaan näyttelyä tutkimalla erilaisia tiloja ja mittakaavoja sekä piirtämällä mielikuvitussokkeloa, johon –  lapsia lainaten – olisi turvallista eksyä”, kertoo Väriläiskä-ryhmän vetäjä, taidekasvattaja Laura Sariola

Lasten ajatusten pohjalta ja kierrätysmateriaaleja hyödyntäen näyttelysuunnittelija ja lavastaja Sariola rakensi Mielihuvitus-näyttelyn, jonka poluilla seikkaillessa voi päätyä vaikkapa viidakkoon, nukketeatteriin tai avaruuteen. Esillä on myös lasten tekemiä piirustuksia teemasta.

Kulttuurikeskus PiiPoo on järjestänyt Väriläiskä-ryhmissä lasten osallisuutta tukevaa kulttuuritoimintaa vuodesta 2017. Työpajoissa 4–13-vuotiaat lapset pääsevät asiantuntijoina ideoimaan ja toteuttamaan näyttelyhankkeita kulttuurikeskukseen.

Mielihuvitus-näyttely on avoinna Kulttuurikeskus PiiPoon aukioloaikojen mukaisesti aikavälillä 24.11.2018–26.5.2019. PiiPoo sijaitsee Ideapark Lempäälän Vanhassa Kaupungissa. 

Avoimen toiminnan yhteydessä järjestetään ohjattuja ja toiminnallisia kierroksia näyttelyyn. Avoimen toiminnan hinta on yhdeltä tunnilta 4–7 euroa/lapsi. Maksuttomina perhepäivinä näyttelyyn tutustumien on ilmaista. Ryhmät voivat vierailla erillisellä varauksella myös muina aikoina.

Hinnat ja aukioloajat löydät täältä.

Ryhmätiedustelut
Puh. 0400 513 277 
info@kulttuuripiipoo.fiVäriläiskä-ryhmän ohjaaja, lavastaja Laura Sariola_Kuva Pilvi Kuitu
Väriläiskän asiantuntija suunnittelutyössä_Kuva Leena Lehti
Mielihuvitus-näyttelyn avajaistunnelmia
Mielihuvitus-näyttelyn avajaistunnelmia