ZAU - tiede- ja teknologiakerho

MAKSUTON ZAU-KERHO

Sytyttääkö? Tule mukaan hauskaan ZAU -tiede- ja teknologiakerhoon! Taidepainotteisessa tiedekerhossa tutustutaan mm. sähköön, elektroniikkaan, tietotekniikkaan sekä robotiikkaan ja tehdään tieteellisiä tutkimuksia yhdistettynä monipuolisiin kädentaitoihin. Kerhon tutkimusmenetelminä käytetään teknologia- ja taidekasvatuksen keinoja. Kerhossa oppiminen tapahtuu omakohtaisen kokemuksen kautta keksimällä, tutkimalla ja ideoimalla uutta. Kerhossa myös dokumentoidaan tutkimustuloksia ja syntyneitä oivalluksia mm. valokuvaamalla, videoimalla ja piirtämällä. Tavoitteena on kehittää ohjelmoinnillista ajattelua, pulmien tunnistamista ja ratkaisemista sekä innostaa osallistujia tiede- ja teknologiaharrastamisen pariin. Kerhon ohjaajana toimii Laura Sariola.

Kerho on suunnattu erityisesti noin 10-12-vuotiaille tytöille, mutta myös pojat ovat tervetulleita mukaan. Mukaan mahtuu yhteensä 10 kerholaista.
Kerho on osallistujille maksuton, eikä osallistuminen vaadi mitään ennakkotaitoja.

Kerho kokoontuu syksyllä 2019 Kulttuurikeskus PiiPoossa (Lempäälän Ideaparkissa) seuraavasti:
Ke 6.11. klo 15-16.30
Ke 13.11. klo 15-16.30
Ke 20.11. klo 15-16.30
Ke 27.11. klo 15-16.30
Ke 4.12. klo 15-16.30 
Ke 11.12. klo 15-16.30 

ILMOITTAUTUMISET: piipoo@kulttuuripiipoo.fi
HUOM! Laita otsikoksi ZAU-kerho ja kirjoita viestiin seuraavat tiedot:
*Lapsen nimi
*Lapsen syntymäaika
*Allergiat, sairaudet, lääkitys/muuta huomioitavaa
*Huoltajan nimi
*Huoltajan puhelinnumero
*Kuvauslupa (saako lasta kuvata ja kuvia julkaista PiiPoon ja ZAU-hankkeen someissa)

ZAU-hanke on LUMA-keskus Suomen ja Zonta-järjestön yhteistyössä toteuttama hanke, jonka puitteissa pyritään järjestämään tiede- ja teknologia-kerhoja kouluissa, kirjastoissa ja muissa ympäristöissä ympäri Suomen vuosien 2019-2020 aikana. Näiden kerhojen tavoitteina on kannustaa lapsia ja nuoria sekä erityisesti tyttöjä luonnontieteiden pariin.

HUOM! Voit osallistua vain yhteen ZAU-kerhoon (eli jos olet ilmoittautunut jo Kuljun ZAU-kerhoon, et voi valitettavasti ilmoittautua PiiPoossa järjestettävään kerhoon)