Tosi-retriitti 23.-26.5.2022 tamperelaisille korkeakouluopiskelijoille

TOSI-retriitti (Pukkilan lomakeskuskesssa) 23.-26.5.2022

Kenelle? Tampereella opiskeleville korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat elvyttää omaa hyvinvointiaan taidelähtöisten menetelmien ja luontoyhteyden avulla.

Mitä? Neljän päivän aikana toteutetulla leirillä syvennetään suhdetta omaan kehoon, itseen, toisiin ihmisiin, luovuuteen ja luontoon.

TOSI-retriitissä tutustutaan hiljentymiseen sekä taidelähtöisiin ja luontoyhteyttä vahvistaviin menetelmiin erilaisten harjoitusten avulla, joita on mahdollista jatkaa myös itse leirin jälkeen – tai leirillä perustetussa vertaisryhmässä.

Miten ja missä? Leiri, matkat ja majoitus ruokailuineen on osallistujille ilmainen. Tampereelta järjestetään kuljetukset. Paikalla on täysihoito ja majoitus 2-4 hlön huoneissa. Erityisruokavaliot huomioidaan ilmoittautumisten yhteydessä.

Mistä saan lisätietoa?

sähköpostilla virpi.koskela@tampere.fi

Miten ilmoittautua?

Leirillä on 20 osallistujapaikkaa.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjetyksessä. 

Ilmoittautuminen on SITOVA! Ilmoittautuminen on auki ti 19.4 klo 00:01 - ti 10 10.5. klo 23:59. Huomaathan, että VAIN TÄNÄ AIKANA JÄTETYT ILMOITTAUTUMISET HUOMIOIDAAN.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen 

https://forms.gle/3K5JA6UpbCKYkKJcA

 

Leirin ohjelmarunko

MA: Keitä me olemme, mistä tulemme? Tutustuminen ryhmään, paikkaan, ympäristöön ja menetelmiin. Harjoituksia, yhdessäoloa.

TI: Hyvinvoinnin teemat taiteen, hiljentymisen ja luonnon avulla. Mitä voin tehdä hyvinvointini parantamiseksi? Harjoituksia, yhdessäoloa. Kehon ja luonnon kuuntelemista.

KE: Hyvinvoinnin teemat: Mitä voimme yhdessä tehdä hyvinvointimme parantamiseksi? Harjoituksia, yhdessäoloa, kokemusten jakamista.

TO: Vertaisryhmien perustaminen, kotiin viemiset. Mihin olen matkalla nyt? Miten jatketaan yhdessä ja erikseen. 

Retriitin ohjaajina toimivat taiteilija-kehittäjä Virpi Koskela, yhteisötaiteilija Katriina Nylund ja luonto-ohjaaja Hanna Nyrhinen.

 

TOSI-retriitit toteutetaan osana Tampereen kaupungin ja Korkeakouluyhteisön kumppanuutta. Retriitillä pyritään vahvistamaan tamperelaisten opiskelijoiden hyvinvointia ja osallisuutta. TOSI-hanke on mukana opiskelijakaupungin ja kulttuurihyvinvointipalvelujen kehittämisessä.

 

Lue lisää TOSI- taidetta, osallisuutta ja sosiaalisia innovaatioita -hankkeesta

https://www.kulttuuripiipoo.fi/tosi/

 Tosi-logopalkki