Ilmoittautuminen kesäleireille 2023 käynnissä!

lapsia sirkusleirilla

PiiPoon kesäleireillä tehdään taidejuttuja, retkeillään, syödään yhdessä ja nautitaan lomasta! Leirit soveltuvat hyvin alakouluikäisille (7–12-vuotiaille) lapsille! Soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville lapsille ja leiriin on mahdollista osallistua oman avustajan kanssa.

Leirien hinnat 100€ sisältää lounaan ja välipalan.
Päiväleirien kesto ma-pe klo 10–15.  
Jokainen leiri sisältää 1 päivän leirikeskuksessa jossa saunomista, uintia, makkaranpaisto ja muuta kivaa puuhaa. 

 

5.–9.6. Teatterileiri 7–12-vuotiaille

Haluaisitko tehdä teatteria? Teatteriseikkailuun kaikki ovat tervetulleita! Leirillä hassutellaan hahmoilla, luodaan maailmoja ja leikitään yhdessä. Mielikuvituksen voimalla kaikki on mahdollista.
Tule mukaan leirille, jossa kaikilla on tärkeä rooli!

12.–16.6. Sirkusleiri 7–12-vuotiaille

Sukelletaan sirkuksen kiehtovaan maailmaan ja pidetään hauskaa yhdessä! Leiriviikon aikana tutustutaan erilaisiin sirkuslajeihin (välineet, akrobatia, ilma-akrobatia ja klovneria) itse tehden, kokeillen ja yhdessä leikkien. Leiri huipentuu päätöspäivänä yhteiseen, leiriläisten tekemään sirkusesitykseen. Ennakkotaitoja ei vaadita.

31.7.–4.8. Sirkus- ja teatterileiri 7–12-vuotiaille

Sirkus- ja teatterileirillä yhdistellään sirkusta ja teatteria. Leirillä tutustutaan sirkusvälineisiin ja -lajeihin, leikitään teatterileikkejä ja hassutellaan yhdessä. Leirille osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

https://www.kulttuuripiipoo.fi/kesaleirit/