Lastenkulttuurilauantait

 Lastenkulttuurilauantai

PiiPoo on avoinna perheille lauantaisin klo 11–16.  

Elokuun ajan lauantaisin on Kurkistus-näyttely taidepajoineen, jonka jälkeen tulossa PiiPoon suuri SUTTU-syksy!

Syksyllä PiiPoossa sutataan luvan kanssa! Avoimissa Lastenkulttuurilauantai-taidepajoissa sutataan viivalla, väreillä, muodoilla sekä valolla livenä että videolla. Lopputulokset saattavat yllättää – tärkeintä on hauska tekeminen eli suttaaminen. Tervetuloa söhertämään, töhertämään, luomaan, leikkimään ja ennen kaikkea kokeilemaan! Ohjelma päivitetään myöhemmin.

 

Lastenkulttuurilauantaihin on maksuton sisäänpääsy 2 tunniksi. Alle 7-vuotiaat lapset osallistuvat toimintaan oman aikuisen kanssa.

 

KURKISTUS-näyttely

Minne haluaisit kurkistaa? Mitä kurkkia? Arvaa kuka kurkistaa! Maailma on täynnä koloja, rakoja, nurkkia, kansia, laatikoita, ovia ja verhoja, joiden taakse, alle, ylle ja sisään piiloutuu kutkuttavia asioita. Kurkkija näkee enemmän… jotakin hauskaa, ihanaa ja jännittävää. Mutta onko myös asioita, joita ei pitäisi kurkkia?

Me olemme kaikki uteliaita. Uteliaisuus saa meidät hakemaan tietoa, oppimaan ja kokemaan uusia asioita. Kurkistus-näyttelyssä kurkitaankin rohkeasti ja häpeilemättä!

 

Ohjelma:

klo 12 ja 14 Kurkitaan! -toiminnalliset näyttelykierrokset
Ohjatuilla näyttelykierroksilla tiiraillaan, havainnoidaan, paljastetaan, arvaillaan, esitetään, kuunnellaan ja varsinkin leikitään!

klo 13 ja 15 Kurkistin-kädentaitopajat
Kurkistin-pajassa rakennetaan oma mielikuvituksellinen kurkistuslaite kierrätysmateriaaleista.

Ohjattu näyttelykierros ja pajat soveltuvat kaikille, max. 15 hlöä per työpaja, kesto n 45 min. 

 

Avoimissa leikkitiloissa mm. Ritarilinna, Ketunkolo, kotileikki ja muuta hauskaa! Tervetuloa!

____

TEEMAPÄIVÄT:

3.9. KURKISTUSNÄYTTELYN PÄÄTTÄJÄISET! 

Näyttelykierroksia vedetty ainakin 80 ja nyt aika päättäjäisten! Tervetuloa juhlimaan ja kurkkimaan viimeistä kierrosta!

Lue lisää näyttelystä TÄSTÄ.

 

10.9. LEMPÄÄLÄ-päivä!

klo 12 ja 14 Lempi Lempäälä -paja
Mitä kivaa Lempäälästä löytyy? Mitä ei vielä löydy, mutta toivoisit? PiiPoon kuvataidepajassa luodaan Lempi Lempäälä-kollaasia yhdessä piirtäen ja rakennellen Lempäälä-päivän kunniaksi. Kollaasi toimitetaan kunnan päättäjille kertomaan meidän kaikkien lempiasioista.

klo 13 ja 15 Perhesirkus-paja
Koko perheen sirkuspaja, jossa pidetään hauskaa ja temppuillaan yhdessä. Kuka on teidän perheen tasapainotaituri? Entä kenellä pysyy pallot hallussa? Perhesirkus-pajassa kokeillaan ohjatusti välineitä, nuorallakävelyä ja trapetsitaiteilua PiiPoon salissa. Ei vaadi ennakkotaitoja ja sopii kaikille.

 _____

 

Muutokset mahdollisia.

Yhteistyössä mukana Lempäälän kunta ja Ideapark.

Voit antaa palautetta työpajoista TÄSTÄ.