Kurkistus-näyttely

KURKISTUS-näyttely

Minne haluaisit kurkistaa? Mitä kurkkia? Arvaa kuka kurkistaa! Maailma on täynnä koloja, rakoja, nurkkia, kansia, laatikoita, ovia ja verhoja, joiden taakse, alle, ylle ja sisään piiloutuu kutkuttavia asioita. Kurkkija näkee enemmän… jotakin hauskaa, ihanaa ja jännittävää. Mutta onko myös asioita, joita ei pitäisi kurkkia?

Me olemme kaikki uteliaita. Uteliaisuus saa meidät hakemaan tietoa, oppimaan ja kokemaan uusia asioita. Kurkistus-näyttelyssä kurkitaankin rohkeasti ja häpeilemättä!

Toiminnallinen näyttely pohjautuu PiiPoossa syksyn 2021 aikana kokoontuneen Väriläiskä-lasten asiantuntijaryhmän ajatuksiin ja kokemuksiin kurkistelusta. Kurkistus on rakentuva näyttely. PiiPoon kevään 2022 harrastusryhmissä käsitellään myös aihetta ja lasten tuottama taide liitetään osaksi näyttelyä. Väriläiskä-asiantuntijat antavat loppuarvionsa kokonaisuudesta näyttelyn päättäjäisissä la 3.9.

Kurkistusasiantuntijoina ovat toimineet Väriläiskä-ryhmäläiset: Miro Kalliomeri, Matias Humala, Sofia Hurinki, Noora Eloranta, Jimi Salo, Matilda Westén ja Patrick Westén. Näyttelyn kokoamisesta ja rakennuksesta vastaavat PiiPoon taiteilijat: Katja Kähkönen, Anne Hyvärinen, Riikka Vasko, Katja Ruuskanen, Katriina Nylund, Maria Kivimäki, Ibrahim AlHussein, Saara Kartimo ja Teija Longi.

Tervetuloa kurkkimaan!

 

Olemme avoinna perheille lauantaisin klo 11-16. Lue lisää: 

https://www.kulttuuripiipoo.fi/lastenkulttuurilauantai/