Lasten taideleirit KESÄ 2017

KESÄN 2017 LEIRIT

PiiPoon kesäleirit ovat täynnä toimintaa, taiteilua ja yhdessä tekemistä 8-13-vuotiaille lapsille. 

Ilmoittautuminen leirikohtaisista linkeistä (alla)!

Kesän 2017 leirien ohjaajina toimivat ammattitaiteilijat ja taidepedagogit, joiden supervoimia ovat eri taiteenlajien parissa työskentely, yhteiseen tekemiseen innostaminen sekä laaja kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Leirit soveltuvat myös tukea tarvitseville lapsille.

Tule mukaan!

Lisätietoja PiiPoon infosta  piipoo@kulttuuripiipoo.fi  tai p.0400 513 277

 


 

SIRKUSLEIRI MA 5.6. - PE 9.6.

HUOMIO! HUOMIO!
PiiPoon sirkusleirille etsitään kahtakymmentä innokasta sirkustaiteilijaa! Haluaisitko Sinä olla akrobaatti, jonglööri, nuorallakävelijä, trapetsitaiteilija tai klovni? Ilmoittaudu mukaan mahtavaan sirkusleiriporukkaan! Kesäloman ensimmäinen viikko on täynnä sirkustaitojen opettelua ja sirkusesityksen valmistamista.

Leiripäivien kesto on klo 9.30-16.30. Leiripäivien aikana sirkustellaan, leikitään, ruokaillaan sekä ulkoillaan yhdessä. Yhden leiripäivän vietämme partiolaisten leirikeskuksessa Pajaniemessä luonnossa sirkustellen, syöden, saunoen ja uiden. Leiriviikko huipentuu viikon aikana opituista sirkustaidoista koottavaan esitykseen.

Sirkusleiri on suunnattu 8-13-vuotiaille. Ennakkotietoa tai aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita.
Leirin ohjaajana toimii sirkusohjaaja Riku Laakkonen.

Leirin hinta 83 € / lapsi (sis. lounas ja välipala). 

Ilmoittaudu täällä!

______________________________________________________________________________________________

TEATTERILEIRI MA 12.6. - PE 16.6.

Tulevaisuuden näyttelijänerot ja teatterin monitaiturit huomio! Mitä on impro, miten tehdään maski ja mistä aineksista roolihahmo kootaan? PiiPoon kesän teatterileiriltä löydät vastauksen.
Leirillä harjoitellaan improvisaatioon heittäytymistä, etsitään jokaisen omaa lavasäteilyä ja seikkaillaan yhdessä teatterin rajattomassa maailmassa. Leirin päivittäiseen ohjelmaan sisältyy myös leikkiä, ruokailua ja ulkoilua. Yhden leiripäivän vietämme partiolaisten leirikeskuksessa Pajaniemessä luonnossa teatteria tehden, syöden, saunoen ja uiden. Viikon päätteeksi loihditaan esitys leiriläisten omien oivallusten pohjalta.

Teatterileiri on suunnattu 8-13-vuotiaille. Ennakkotietoa tai aikaisempaa kokemusta teatterista ei tarvita.
Leirin ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun opettaja Kirsi Karvonen.

Leirin hinta 83 € / lapsi (sis. lounas ja välipala). 

Ilmoittaudu täällä!

______________________________________________________________________________________________

YMPÄRISTÖTAIDELEIRI MA 26.6. - PE 30.6.

20 valtakunnan merkittävintä ja huippusalaista Tila- ja ympäristöagenttia kokoontuu juhannuksen jälkeen Kulttuurikeskus PiiPoon Ympäristötaideleirillä Lempäälän Ideaparkissa.

Agenttiryhmän - joka koostuu 8-13-vuotiaista leiriosallistujista - tehtävänä on saada perustellusti kumottua kesäkuun alussa voimaan astuva Maailman epämiellyttämisvaltuuston pähkähullu päätös tehdä maailmasta tummanruskea, ankea ja aistiköyhä epäonnela.

Leirin lopputuotoksena koostamme kirjan lasten näkemyksistä ja kokemuksista ympäristön ja erilaisten tilojen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Leirin aikana saatetaan alulleen agenttien yhdessä suunnittelema ympäristötaideteos, joka sijoittuu Ideaparkin kauppakeskuksen ulko- tai sisätiloihin. Teos kommentoi kestävän kehityksen ja kierrätyksen teemoja ja sen tavoitteena on herättää keskustelua niin kauppakeskuksen toimijoiden kuin asiakkaidenkin parissa. Teos valmistellaan ja rakennetaan Ideaparkin kauppakeskuksen johdon ja arkkitehdin kanssa yhteistyössä vuoden 2017 loppuun mennessä.

Leirin päivittäinen kesto on klo 9.30-16.30.
Leirin vetäjinä toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja ja yhteiskuntamaantieteilijä Outi Kautonen sekä sisustusarkkitehti ja kalustemuotoilija Ami Niemelä.

Leirin hinta 83 € / lapsi (sis. lounas ja välipala). 

Ilmoittaudu täällä!


Kesäleirejä tukee AVI ja SKR.