TaideSYNTTÄRIT

Vietä PiiPoossa hauskat syntymäpäiväjuhlat!

PiiPoon synttäreiden ohjelmaksi voit valita sankarille sopivan työpajan alla olevista teemoista. Mukaan voi kutsua vaikka koko luokan tai tarhan kaverit. Ryhmän koko voi vaihdella 10 hengestä aina 50 henkeen. Mukaan siis mahtuu vaikka koko suku!

Koristeltu VIP-synttärihuone on ryhmän käytössä synttärien ajan. Tilaa tarjoilut kauttamme tai voit tuoda ne itse. Syntymäpäivien peruskesto on 1,5 tuntia. Pidemmillä synttäreillä oma hinnoittelu.

Katso hinta- ja tarjoilutiedot tarkemmin täältä!

SYNTYMÄPÄIVIEN TEEMAT :

SIRKUS
Sirkussynttäreillä kaikki on mahdollista! Heittäydy mukaan huikeaan hullutteluun tai haasta koko juhlaväki sirkustekniikan pyörteisiin. Syntymäpäivillä tutustutaan sirkuksen eri lajeihin akrobatiasta jongleeraukseen. Ennakkotaitoja ei tarvita, tule sellaisena kuin olet!

TEATTERI
Näillä synttäreillä jokainen voi olla tähti! Synttäreillä tutustutaan teatterin tekemiseen leikin keinoin ja pitämällä hauskaa. Keksitään tarina ja valmistetaan porukalla oma lyhyt esitys. Oletko tänään supersankari vai prinsessa?

KÄDENTAITO
Taiteilu porukalla on huisin mukavaa ja itse tekemällä onnistut aina! PiiPoon monipuolisista materiaaleista luodaan upeita taideteoksia eri tekniikoita hyödyntäen. Voit myös pukeutua teeman mukaisesti!

Teemavaihtoehtoja ovat mm:
- Robotti
- Merirosvo
- Prinsessa
- Eläimet
Ideoidaan yhdessä lisää!

DISCO
Disco-synttäreillä juhlitaan uusimpien hittien ja vanhojen klassikoiden soidessa. Mukaan otetaan teemaan sopivia pelejä ja leikkejä, niin onnistuneet juhlat on taattu!

LEIKKI
PiiPoon leikkisynttäreillä sukelletaan leikkien maailmaan ohjaajan johdolla. Sankari saa itse toivoa omia suosikkileikkejään. Ollaanko tänään hippaa?

SKETSIHAHMO
Todellakin, todellakin hauskat synttärit! Syntymäpäivillä leikitään teatteri-ilmaisun leikkejä, kokeillaan improvisointia ja tehdään omat sketsihahmot.

BÄNDI (+6v.)
Bändisynttäreillä pääset kokeilemaan miltä tuntuu soittaa bändissä! Muusikon johdolla tutustutaan bändisoittimien maailmaan. Jos haluat, syntymäpäivillä voidaan keskittyä myös laulamiseen. Ennakkotaitoja ei tarvita, jokainen osaa!

PiiPoon synttäreiden kesto on 1,5- 2 tuntia.
Synttäripaketti sisältää valitun teematyöpajan (työpajan kesto n. 45 min) sekä VIP-synttärihuoneen juhlijoiden käyttöön synttärien ajaksi. Synttärien aikana vaaditaan yhden aikuisen mukana oloa (työpajan tai esityksen aikana ei välttämätön).

Syntymäpäivien teematyöpajat sopivat yli 4-vuotiaille lapsille.
Kysy lisää vauva- ja taaperosynttäreistä henkilökunnalta!Varaa synttärit tästä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Osoite

Sankarin nimi

Sankari täyttää

Viikonpäivä- ja kellonaikatoivomus

Ryhmän koko

Syntymäpäivien teema


Syntymäpäivien kesto
 1,5h    2h (+2EUR/lapsi)

Tarjoilut

 Tuomme itse
 Mansikkakermakakku 3 EUR/ lapsi
 Prinsessakakku 3 EUR/ lapsi
 Kinuskikermakakku 3 EUR/ lapsi
 Kinkkupizza 2,50 EUR/ lapsi
 Jauhelihapizza 2,50 EUR/ lapsi
 Mehu 1 EUR/ lapsi
 Pehmis strösseleillä 3 EUR/ lapsi
 Pehmis suklaakastikkeella 3 EUR / lapsi
 Pehmis kinuskikastikkeella 3 EUR/ lapsi
 Popcorn 1 EUR/ lapsi
 Irtokarkit 1 EUR/ lapsi
 Astiat 1 EUR/ lapsi


Muuta