Hinnat ja tarjoilut

TARJOILUT

Voit tuoda tarjoilut itse. Kauttamme voi tilata vaikkapa jätskit Spice Icesta. PiiPoon kioskista saa lisäksi nameja, mehua ja popcornia. Lisäksi PiiPoosta voit tilata myös synttäriteemaan sopivat kertakäyttöastiat. Jos juhliin osallistuu useampi aikuinen, voimme tilata teille myös kahvia ja teetä. Tarjoilutilaus ei ole sidottu työpajaan osallistuvien lasten määrään.

Tarjoilutilaus tulisi jättää viimeistään noin viikko ennen juhlapäivää. Muistathan mainita ruoka-aineallergioista tilausta tehdessäsi!

Tiloistamme löytyy myös keittiönurkkaus, jossa on jääkaappi, pakastin, mikro kahvinkeitin sekä vedenkeitin. Lainattavissa on myös kulhoja, kakkulapioita sekä kannuja.

Voitte halutessanne tulla valmistelemaan juhlia puoli tuntia ennen synttäreiden alkamista.

HUOM! Turvallisuussyistä PiiPoon tiloissa ei valitettavasti saa polttaa kynttilöitä, niitä ei siis kannata laittaa myöskään kakkuun.

Hinnat:
Pehmis 4€ /hlö
Karkit 1€ /hlö
Popcornit 1€/hlö
Mehu, kahvi, tee 1€ /hlö
Kertakäyttöastiat 1 €/hlö (sis. kertakäyttölautasen, mukin, lusikan ja servetin)

Pehmikset ovat laktoosittomia. 
Ilmoitattehan lasten määrän ja mahdolliset ruoka-aineallergiat viimeistään viikkoa ennen juhlia!

Takaisin varaussivulle tästä.


VASTAUKSIA YLEISIMMIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

JUHLAPÄIVÄNÄ:

 • Voitte halutessanne tulla valmistelemaan juhlia puoli tuntia ennen synttäreiden alkamista.
 • Synttärit alkavat noin 45 minuutin mittaisella työpajalla, jonka jälkeen siirrytään herkuttelemaan synttärihuoneeseen. Jos herkuttelun jälkeen jää vielä aikaa, voi juhlaväki siirtyä PiiPoon leikkitiloihin leikkimään.
 • Erityisesti sirkus- ja leikkisynttäreillä meno on vauhdikkaampaa, joten salissa kannattaa olla paljain varpain tai tossuilla. Sirkustelun ajaksi korut kannattaa ottaa pois.
 • Synttäreiden aikana vaaditaan yhden aikuisen mukana oloa!

 

MAKSU:

 • Lasku. Juhlat veloitetaan toteutuneen lapsimäärän mukaan (minimiveloitus kymmenestä lapsesta), tarjoilut veloitetaan ennakkotilauksen mukaan.
 • Jos sankari sairastuu äkillisesti, synttärijuhlat voidaan siirtää veloituksetta. Ilmoitathan asiasta meille mahdollisimman aikaisin!
 • Alle kaksi viikkoa ennen juhlapäivää perutuista juhlista veloitamme 50% juhlien loppusummasta. Sairastapauksissa juhlia voi siirtää maksutta.
 • Synttäreiden aikana vaaditaan yhden aikuisen mukanaoloa!


JUHLIEN JÄLKEEN:

 • Hoidamme synttäreiden jälkeen siivouksen, teidän ei siis tarvitse huolehtia siitä.
 • PiiPoon aukioloaikojen ulkopuolella juhlaväen toivotaan poistuvan 15 minuutin kuluttua juhlien loppumisesta.


  Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

 

Varaukset ja tiedustelut piipoo(a)kulttuuripiipoo.fi tai verkkolomakkeen kautta.

HUOM! Meidät parhaiten sähköpostitse tai tuottajan numerosta 044 065 2021.