Yhteistyö ja hallinto

PiiPoo luottaa yhteistyön voimaan

PiiPoon taidelähtöisiä projekteja ja hankkeita toteutetaan yhteistyössä kulttuuri, sosiaali- ja terveysalan ja opetus- ja kasvatusalojen sekä monenlaisten työyhteisöjen kanssa. Yhteistyökumppaneina on myös yliopistoja ja ammattikorkeakouluja. Yhteistyökumppaneina on mm. kuntia, kaupunkeja, yksityisiä toimijoita, yhdistyksiä ja yhteisöjä sekä yliopistoja ja ammattikorkeakouluja.

PiiPoo on tehnyt pitkäkestoista yhteistyötä Lempäälän kunnan kulttuurikasvatusohjelma KULTTUURIRAPPUSTEN kehittämisessä ja tuottamisessa.

PiiPoo on Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton sekä Suomen Nuorisosirkusliiton jäsen. PiiPoo muodostaa yhdessä Tampereen Taite yksikön, kulttuuripalveluiden ja Lempäälän kunnan kanssa Pirkanmaan Taikalampun, jonka tehtävänä on erityistä tukea tarvitsevien lasten kulttuuripalvelujen määrän ja laadun kehittäminen.

PiiPoon suunnittelutyöryhmässä on mukana lastenkulttuurin tuottamisen ammattilaisten lisäksi edustajia mm. kuvataiteen, tanssin, teatterin, elokuvan, musiikin ja arkkitehtuurin parista. Lisäksi toiminnan kehittämisen tukena on edustajia erityis- ja vammaisjärjestöistä sekä lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen asiantuntijoita.

 

PiiPoon toimintaa ylläpitää voittoa tavoittelematon Kulttuurikeskus PiiPoon kannatusyhdistys ry.

Y-tunnus 2031456-8

PiiPoon hallituksen jäsenet vuonna 2022–2023 ovat:
Tuula Petäkoski-Hult, puheenjohtaja
Minna Sirnö, varapuheenjohtaja
Mari Palenius, jäsen
Katri Kivelä, jäsen
Pilvi Kuitu, jäsen