TaideSYNTTÄRIT

synttärijuhlat

Vietä PiiPoossa huippuhauskat synttärijuhlat!

PiiPoon synttäreiden ohjelmaksi voit valita sankarille sopivan työpajan alla olevista teemoista. Mukaan voi kutsua vaikka koko luokan tai tarhan kaverit. Ryhmän koko voi vaihdella 10 hengestä aina 50 henkeen. Mukaan siis mahtuu vaikka koko suku!

Koristeltu VIP-synttärihuone on ryhmän käytössä synttärien ajan. Voit tilata tarjoilut kauttamme tai tuoda ne itse. Syntymäpäivien peruskesto on 1,5 tuntia. Pidemmillä synttäreillä oma hinnoittelu.

 

HUOM! Synttäreitä voi järjestää jälleen 30.10.2021 alkaen LAUANTAISIN PiiPoossa (syyslomaviikon, vk 42 jälkeen). 

Katso hinta- ja tarjoilutiedot tarkemmin täältä!

SYNTYMÄPÄIVIEN TEEMAT:

SIRKUS
Sirkussynttäreillä kaikki on mahdollista! Heittäydy mukaan huikeaan hullutteluun tai haasta koko juhlaväki sirkuksen pyörteisiin! Syntymäpäivillä leikitään hauskoja leikkejä ja tutustutaan sirkuksen eri lajeihin aina akrobatiasta jongleeraukseen. Ennakkotaitoja ei tarvita, tule sellaisena kuin olet!
PiiPoon sirkussalista löytyvät myös nuora ja trapetsi!

TEATTERI
Näillä synttäreillä jokainen voi olla stara! Synttäreillä tutustutaan teatterin tekemiseen leikin keinoin ja hauskaa pitäen. Keksitään tarina ja valmistetaan porukalla oma lyhyt esitys. Oletko tänään supersankari vai prinsessa?

KÄDENTAITO
Taiteilu porukalla on huisin mukavaa ja itse tekemällä onnistut aina! PiiPoon monipuolisista materiaaleista luodaan upeita taideteoksia eri tekniikoita hyödyntäen. Voit myös pukeutua teeman mukaisesti!

Teemavaksi voit valita esim. prinsessat, robotit, merirosvot, eläimet, merenneidot, supersankarit, ninjat, yksisarviset, avaruus, ritarit... Ideoidaan yhdessä lisää!

Kädentaitosynttärit saatavilla nyt myös huippusuositulla limateemalla! Limapajassa tehdään erilaisia ja erivärisiä limoja myrkyttömistä aineista.

DISCO
Disco-synttäreillä juhlitaan uusimpien hittien ja vanhojen klassikoiden soidessa. Kun mukaan otetaan vielä teemaan sopivia pelejä ja leikkejä, niin onnistuneet juhlat on taattu!

LEIKKI
PiiPoon leikkisynttäreillä sukelletaan leikkien maailmaan ohjaajan johdolla. Ollaanko tänään banaanihippaa vai polttopalloa? Voit myös toivoa omia suosikkileikkejäsi!

SKETSIHAHMO
Todellakin, todellakin hauskat synttärit! Syntymäpäivillä leikitään teatteri-ilmaisun leikkejä, kokeillaan improvisointia ja luodaan omat sketsihahmot. Millainen hahmo sinusta kuoriutuu?

BÄNDI (+6v.)
Bändisynttäreillä pääset kokeilemaan miltä tuntuu soittaa bändissä! Synttäreillä tutustutaan bändisoittimien maailmaan muusikon johdolla. Halutessasi syntymäpäivillä voidaan keskittyä myös laulamiseen. Ennakkotaitoja ei tarvita, jokainen osaa!
_________________________________________________

PiiPoon synttäreiden kesto on 1,5-2 tuntia.
Synttäripaketti sisältää valitun teematyöpajan (työpajan kesto n. 45 min) sekä VIP-synttärihuoneen juhlijoiden käyttöön synttärien ajaksi. Synttärien aikana vaaditaan yhden aikuisen mukana oloa (työpajan tai esityksen aikana ei välttämätön).

Syntymäpäivien teematyöpajat sopivat erityisesti yli 4-vuotiaille lapsille. Synttärityöpajojen sisältö räätälöidään aina osallistujien ikä huomioiden.
Kysy lisää myös vauva- ja taaperosynttäreistä sekä aikuisten synttäreistä!

teatterisirkus


Varaa synttärit tästä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Osoite

Sankarin nimi

Sankari täyttää

Viikonpäivä- ja kellonaikatoivomus

Ryhmän koko

Syntymäpäivien teema


Syntymäpäivien kesto
 1,5h    2h (+2EUR/lapsi)

Tarjoilut

 Tuomme itse
 Mansikkakermakakku 3 EUR/ lapsi
 Prinsessakakku 3 EUR/ lapsi
 Kinuskikermakakku 3 EUR/ lapsi
 Kinkkupizza 2,50 EUR/ lapsi
 Jauhelihapizza 2,50 EUR/ lapsi
 Mehu 1 EUR/ lapsi
 Pehmis strösseleillä 3 EUR/ lapsi
 Pehmis suklaakastikkeella 3 EUR / lapsi
 Pehmis kinuskikastikkeella 3 EUR/ lapsi
 Popcorn 1 EUR/ lapsi
 Irtokarkit 1 EUR/ lapsi
 Astiat 1 EUR/ lapsi


Muuta