Töihin PiiPoohon

Tampereen seudun kasvatus- ja opetusalan osaamisen kehittämisen palvelu OSAKE ja Kulttuurikeskus PIIPOO hakevat yhteistä

TAPAHTUMA-/KULTTUURITUOTTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.8.2023- 20.12.2024.

Osake ja PiiPoo toimivat paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti kulttuurin, kulttuurihyvinvoinnin, kasvatus- ja opetusalan palveluiden tuottajina, yhteistyöverkostoissa ja toteuttavat kehittämis- ja koulutushankkeita. Tuottajan tehtävä tarjoaa aitiopaikan näiden teemojen parissa kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Tehtävä rakentuu joustavasti Osakkeen ja PiiPoon tehtäväkokonaisuuksista.

HUOM! Työaika on 100% 14.8.2023-31.3.2024, jonka jälkeen työ jatkuu Osakkeessa vähintään 50% työajalla 20.12.2024 asti.

Osakkeessa tuottajan päätehtävänä (50% työaika) on järjestää Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen yhteinen messupäivä. Tapahtumaa varten on varattu Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 9.11.2024. Tehtävänkuvaan sisältyy koko messutapahtuman koordinointi, talous, viestintä ja käytännön järjestelyt. Arvio messujen osallistujamäärästä on noin 7000 hlö. Lisäksi tehtävään kuulu Osakkeen koulutuksiin liittyviä avustavia tehtäviä.

PiiPoon työpaketti (50% työaika) koostuu kulttuurikeskustoiminnan tuottamisesta sekä lähiesihenkilötyöstä. Työ sisältää myös työvuorosuunnittelua sekä palkkahallinnon valmistelevia tehtäviä. Tuottaja toimii osana nelihenkistä tuotantotiimiä. Työssäsi pääset mukaan kulttuurihyvinvoinnin, yhteisötaiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisten yhteisöön. Määräaikaisuus perustuu sijaisuuteen ja se päättyy 31.3.2024.

Työtä on mahdollista tehdä joustavasti (mm. lähi-etä-hybridityö ja liukuva toimistotyöaika). Varsinainen toimipiste sijaitsee Lempäälä-talossa Lempäälän keskustassa, junaradan varrella. Lisäksi työtä tehdään Tampereen keskustassa ja Kulttuurikeskus PiiPoossa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään kokemusta tapahtuma- ja kulttuurituotannosta sekä hyviä viestintätaitoja ja sujuvaa it-osaamista (Office-ympäristö ja Googlen työkalut).

Etsimme napakkaa ja aikaansaavaa tekijää, jolla pysyy langat käsissä, ja jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Hakijoissa arvostamme erityisesti kykyä hahmottaa useita kokonaisuuksia samaan aikaan, itsenäistä työotetta muuttuvissa tilanteissa, ratkaisukeskeisyyttä sekä yhteistyökykyä monipuolisissa verkostoissa toimimiseen.

Palkkaus perustuu tehtäväkohtaiseen palkkaan 3100 €/kk (100% työaika) ja työkokemuslisään.

Lähetä tiivis vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pdf-liitteinä osoitteeseen pilvi.kuitu@kulttuuripiipoo.fi ti 13.6.2023 klo 17 mennessä.

Tehtävästä antaa lisätietoja Tampereen seudun Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratia, p. 044 431 4213 ja Kulttuurikeskus PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu, p. 0400 433 722.

Haastattelut järjestetään etänä ma 19.6. klo 16-18/ ti 20.6. klo 9-11 tai ke 21.6 klo 9-11.

                    

Tampereen seudun Osake on kaupunkiseudun kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle suunnattu osaamisen kehittämispalvelu, joka tarjoaa palveluita ja tukea seudun varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen henkilöstölle. Osakkeen työntekijät ovat hallinnollisesti Lempäälän kunnan työntekijöitä, mutta kaikki työ tehdään Tampereen kaupunkiseudun kunnille. www.osake.eeventti.fi

Kulttuurikeskus PiiPoo tuottaa ja kehittää taidelähtöisiä palveluja ja kulttuurihankkeita kaikenlaisille ihmisille. Toiminta perustuu taidemenetelmien laaja-alaiseen hyödyntämiseen ja osallisuuden vahvistamiseen eri toimintaympäristöissä. PiiPoo kouluttaa ja toimii kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijana sekä koordinoi Pirkanmaan alueellista Taikusydän- kulttuurihyvinvoinnin ammattilaisten verkostoa. www.kulttuuripiipoo.fi

 

Ihmisiä makaamassa nurmikolla ympyrässä

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PiiPoon kesätyöhaku on päättynyt. 

 

Lisätiedot:
www.kulttuuripiipoo.fi
Tuottaja Marika Eromäki
044 0652021
piipoo@kulttuuripiipoo.fi