Töihin PiiPoohon

valomaalaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PiiPoossa on auki tällä hetkellä avoimia kulttuurialan ammattilaisten tehtäviä seuraavasti:

 

AVOINNA OLEVAT TEHTÄVÄT PALKKATUELLA

Talous- ja hallintosihteeri

Haemme palkkatukeen oikeutettua talous- ja hallintosihteeriä, jonka tehtävänkuvaan kuuluvat yhdistyksen taloushallinnon tehtävät; mm. laskutus, matka- ja kululaskujen laatimien, kuukausittain palkkatietojen koostaminen palkanlaskijalle. Tehtäviin kuuluu myös tilastoinnin, asiakaspalvelun sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Arvostamme osaavaa, tarkkaa ja reipasta työotetta sekä töiden tekoa kivalla fiiliksellä.  Käytämme taloushallintoon sähköistä Procountor-järjestelmää.

Tarjoamme monipuolisen kulttuurialan työpaikan mukavassa työyhteisössä osana PiiPoon tuotantotiimiä sekä mahdollisuuden oppia uutta omien kiinnostusten pohjalta mm. hanketyöstä, EU-rahoitushauista, raportoinnista ja viestinnästä. Työtä on mahdollista tehdä etä- ja lähityötä yhdistellen. 

Palkka ja työaika: 1397,50€/kk, kun 65% työaika eli 24,5h/vk. Palkkaaminen edellyttää oikeuden 100% palkkatukeen.

Tehtävä täytetään kun sopiva osaaja löytyy. 

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuidulle pilvi.kuitu(at)kulttuuripiipoo.fi


AVOINNA OLEVAT TEHTÄVÄT PALKKATUELLA

Taidekasvattaja-yhteisötaitelija

Haemme palkkatukeen oikeutettua taidekasvattaja-yhteisötaiteilijaa. Tehtäviin kuuluu taideryhmien ohjaaminen, PiiPoon avoimen kulttuurikeskustoiminnan työpajojen suunnittelu ja ohjaus, yhteisötaideprojekteihin osallistuminen eri tehtävissä sekä yleiset kulttuurikeskuksen kehittämis-, ylläpito- ja muut tehtävät. Olemme kiinnostuneista kaikkien taiteenalojen osaajista. Eri taiteenalojen tuntemus ja menetelmäosaaminen vaikuttavat lopullista työnkuvaa sovittaessa. Työ sisältää vaihtelevasti ilta- ja viikonlopputyötä. Työntekijä on osa PiiPoon taiteellista tiimiä.

Tarjoamme kiinnostavan kulttuurialan työpaikan, jossa pääset kehittämään taidekasvatukseen, kulttuurihyvinvointiin ja yhteisötaiteeseen liittyvää osaamistasi kokeneessa ja kivassa porukassa.

1560 € / kk, 24,5 h / vko 65% työaika

Tehtävä täytetään kun sopiva osaaja löytyy. 

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuidulle pilvi.kuitu(at)kulttuuripiipoo.fi

 

TÖITÄ TAIDEKASVATUKSEN JA YHTEISÖTAITEEN AMMATTILAISILLE

PiiPoossa työskentelee vuosittain useita freelancer taidekasvattajia ja yhteisötaitelijoita harrastusryhmissä, kulttuurihyvinvointityössä ja hankkeissa. Kerro meille osaamisestasi jos olet alan ammattilainen ja etsit sopivia tehtäviä ja keikkoja. Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuidulle pilvi.kuitu(at)kulttuuripiipoo.fi