Palvelut, koulutus ja tilat

Järjestä tapahtuma tai karkelot!

PiiPoon kulttuurikeskustiloissa voit järjestää yrityksen tai yhdistyksen, perheen tai kaveriporukan elämyksellisen tapahtumapäivän, seminaarin, työhyvinvointipäivän, synttärit, kulttuurikarkelot tai vaikkapa häät! Autamme tarvittaessa tapahtuman sisällön ideoinnissa. Voit tilata kauttamme ohjattua toimintaa, tarjoilut ja ohjelmaa tilaisuuksiin.

Etätyöpajoja kaiken ikäisille

Kulttuurikeskus PiiPoon etätyöpajasisällöt on räätälöity eri ikä- ja kohderyhmille. Vauvataide- ja taaperopajoihin osallistuvat vauvat ja omat aikuiset yhdessä, lasten ja nuorten pajoissa taiteillaan itsekseen, kaverin tai vanhemman kanssa. Perhepajoihin on tervetulleita ihan kaikki. Pajojen sisällöt soveltuvat myös ikääntyneiden palveluympäristöihin ja työyhteisöjen taidelähtöisiksi työhyvinvointituokioiksi.

PiiPoo kouluttaa

PiiPoo kouluttaa taiteen, opetus-, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalojen sekä työhyvinvoinnin ammattilaisia taidelähtöisten menetelmien osaajiksi. PiiPoon toiminnallisilla kursseilla ja koulutuksissa tutustutaan monimuotoisesti soveltavan taiteen maailmaan.

 

kartta2