Info

 

Taidetta ja kulttuuria kaikille!

Kulttuurikeskus PiiPoo on saavutettavan kulttuurin keskus, joka tuottaa ja kehittää kulttuuritoimintaa ja kulttuurihyvinvoinnin palveluja kaikille väestöryhmille. PiiPoon toiminta on mahdollisimman esteetöntä ja siihen voi osallistua myös erityistätukea tarvitsevat ja toimintarajoitteiset ihmiset. Osaamiskeskustoiminnassaan PiiPoo koordinoi alan kehittämishankkeita, kouluttaa eri alan ammattilaisia ja kehittää kulttuurihyvinvoinnin rakenteita sekä koordinoi Pirkanmaan alueellista Taikusydän kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijaverkostoa yhdessä Tampereen kaupungin kanssa.

PiiPoon kulttuurikeskus sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa. Kulttuurikeskuksessa järjestetään viikoittain lapsille, perheille ja ikäihmisille avoimia taidetyöpajoja, näyttelyitä, taiteen harrastustoimintaa ja taidesynttäreitä. Koulujen loma-aikoina lapsille ja varhaisnuorille totutetaan taideteemaista päiväleiritoimintaa. PiiPoon hanke- ja projektitoiminnassa kehitämme taidemenetelmiin perustuvaa toimintaa eri toimintaympäristöissä. PiiPoo toteuttaa taidelähtöisiä palveluja myös toiminnan tilaajan omissa tiloissa; kouluilla, päiväkodeissa, oppilaitoksissa, palvelukeskuksissa, tapahtumissa, laitoksissa ja työpaikoilla. 

Toimintaa toteuttavat kulttuurin ja taiteen ammattilaiset. PiiPoon toimintaa hallinnoi vuonna 2005 perustettu voittoa tavoittelematon Kulttuurikeskus PiiPoon kannatusyhdistys ry.

 

PiiPoon y-tunnus 2031456-8.