Info

 

Taidetta ja kulttuuria kaikille!

Kulttuurikeskus PiiPoo on esteettömän kulttuurin keskus, joka tuottaa ja kehittää esteetöntä kulttuuritoimintaa sekä taiteen ja kulttuurin soveltavaan käyttöön perustuvia palveluita. Toiminnan ytimessä on taiteen ja kulttuurin tarjoaminen kaikkien ihmisten arkeen ja juhlaan! PiiPoossa uskotaan vankasti taiteen ja yhdessä tekemisen hyvinvointivaikuksiin!

PiiPoon kulttuurikeskus sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa. Kulttuurikeskuksessa järjestetään viikoittain avoimia taidetyöpajoja, taiteen harrastustoimintaa ja taidesynttäreitä. Koulujen loma-aikoina lapsille ja varhaisnuorille totutetaan taideteemaista päiväleiritoimintaa. PiiPoon hanke- ja projektitoiminnassa kehitetään taidementelmiin perustuvaa toimintaa eri toimintaympäristöissä.

PiiPoo toteuttaa taidelähtöisiä palveluja myös toiminnan tilaajan omissa tiloissa; kouluilla, päiväkodeissa, oppilaitoksissa, vanhainkodeissa, tapahtumissa, laitoksissa ja työpaikoilla. PiiPoon toiminta on esteetöntä ja siihen voi osallistua myös erityistätukea tarvitsevat ja toimintarajoitteiset ihmiset.

Toimintaa toteuttavat kulttuurin ja taiteen ammattilaiset. PiiPoon toimintaa hallinnoi vuonna 2006 perustettu voittoa tavoittelematon Kulttuurikeskus PiiPoon kannatusyhdistys ry (y-tunnus 2031456-8).