Hinnat ja tarjoilut

KlovnitytötSynttäripaketti sisältää valitun teematyöpajan (työpajan kesto n. 45 min) sekä VIP-synttärihuoneen juhlijoiden käyttöön synttärien ajaksi.
TUTUSTU TEEMOIHIN JA VARAA SYNTTÄRIT TÄSTÄ!

Synttärien aikana toivotaan yhden aikuisen mukana oloa (työpajan tai esityksen aikana ei välttämätön).

PiiPoon synttärien kesto on 1,5 tuntia.

Hinnat:
10-14 lasta 12€ /lapsi, (minimiveloitus 10 lapsen mukaan)
15-19 lasta 11€ /lapsi
yli 20 lasta 10€ /lapsi

Pidemmät synttärijuhlat 2h: +2€/lapsi


TARJOILUT

Voit tilata tarjoilut kauttamme, tuoda ne itse tai sitä ja tätä! 

Pikkunälkään on tarjolla pikkupizzoja ja herkkusuille voimme tilata kakun tai vaikkapa jätskit Spice Icesta. PiiPoon kioskista saa lisäksi nameja, mehua ja popcornia. Lisäksi PiiPoosta voit tilata myös synttäriteemaan sopivat kertakäyttöastiat. Jos juhliin osallistuu useampi aikuinen, voimme tilata teille myös kahvia ja teetä. Tarjoilutilaus ei ole sidottu työpajaan osallistuvien lasten määrään.

Tarjoilutilaus tulisi jättää viimeistään noin viikko ennen juhlapäivää. Muistathan mainita ruoka-aineallergioista tilausta tehdessäsi!

Tiloistamme löytyy myös keittiönurkkaus, jossa on jääkaappi, pakastin, mikro kahvinkeitin sekä vedenkeitin. Lainattavissa on myös kulhoja, kakkulapioita sekä kannuja.

Voitte halutessanne tulla valmistelemaan juhlia puoli tuntia ennen synttäreiden alkamista.

HUOM! Turvallisuussyistä PiiPoon tiloissa ei valitettavasti saa polttaa kynttilöitä, niitä ei siis kannata laittaa myöskään kakkuun.

Hinnat:
Pehmis/jätski 3€ /hlö
Kakku 3€ /hlö
Pikkupizza (jauheliha tai kinkku) 2,5€ /hlö
Karkit 1€ /hlö
Popcornit 1€/hlö
Mehu, kahvi, tee 1€ /hlö
Kertakäyttöastiat 1 €/hlö (sis. kertakäyttölautasen, mukin, lusikan ja servetin)


Pehmikset ovat laktoosittomia ja saatavilla on myös täysin maidottomia jätskivaihtoehtoja. Pizzat ja kakut ovat laktoosittomia.
Ilmoitattehan lasten määrän ja mahdolliset ruoka-aineallergiat viimeistään viikkoa ennen juhlia!VASTAUKSIA YLEISIMMIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

 

JUHLAPÄIVÄNÄ:

 • Voitte halutessanne tulla valmistelemaan juhlia puoli tuntia ennen synttäreiden alkamista.
 • Synttärit alkavat noin 45 minuutin mittaisella työpajalla, jonka jälkeen siirrytään herkuttelemaan synttärihuoneeseen. Jos herkuttelun jälkeen jää vielä aikaa, voi juhlaväki siirtyä PiiPoon leikkitiloihin leikkimään.
 • Erityisesti sirkus- ja leikkisynttäreillä meno on vauhdikkaampaa, joten salissa kannattaa olla paljain varpain tai tossuilla. Sirkustelun ajaksi korut kannattaa ottaa pois.
 • Synttäreiden aikana vaaditaan yhden aikuisen mukana oloa!

 • MAKSU:
 • Maksun voi hoitaa synttäreiden yhteydessä paikan päällä. Juhlat veloitetaan toteutuneen lapsimäärän mukaan (minimiveloitus kymmenestä lapsesta), tarjoilut veloitetaan ennakkotilauksen mukaan.
 • Jos sankari sairastuu äkillisesti, synttärijuhlat voidaan siirtää veloituksetta. Ilmoitathan asiasta meille mahdollisimman aikaisin!
 • Alle kaksi viikkoa ennen juhlapäivää perutuista juhlista veloitamme 50% juhlien loppusummasta. Sairastapauksissa juhlia voi siirtää maksutta.
 • Synttäreiden aikana vaaditaan yhden aikuisen mukanaoloa!

  JUHLIEN JÄLKEEN:
 • Hoidamme synttäreiden jälkeen siivouksen, teidän ei siis tarvitse huolehtia siitä.
 • PiiPoon aukioloaikojen ulkopuolella juhlaväen toivotaan poistuvan 15 minuutin kuluttua juhlien loppumisesta.

  HUOM! Ethän tule juhliin sairaana!

  Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!


 

Varaukset ja tiedustelut PiiPoon infosta 0400-513277, piipoo(a)kulttuuripiipoo.fi tai verkkolomakkeen kautta.